Golden Tulip Essential Kimbima Freetown

Freetown
Golden Tulip Essential Kimbima Freetown Genel
Golden Tulip Essential Kimbima Freetown Genel
Golden Tulip Essential Kimbima Freetown Genel
Golden Tulip Essential Kimbima Freetown Genel
Golden Tulip Essential Kimbima Freetown Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Golden Tulip Essential Kimbima Freetown
Man Of War Bay, Aberdeen , Freetown

Freetown bölgesindeki Golden Tulip Essential Kimbima Freetown konaklamanızda, Lumley Plajı ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ulusal Stadyum ile 4,5 mi (7,2 km) ve St John's Maroon Church ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 65 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x