Bintumani Hotel

Freetown
Bintumani Hotel Genel
Bintumani Hotel Genel
Bintumani Hotel Genel
Bintumani Hotel Genel
Bintumani Hotel Genel
Image More +67 fotoğraf
Bintumani Hotel
11 Man of War Bay, Aberdeen Hill , Freetown

Bintumani Hotel misafirlere Freetown bölgesinde, ana cadde üzerinde ve Lumley Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ulusal Stadyum ile 4,2 mi (6,7 km) ve St John's Maroon Church ile 5 mi (8 km) mesafede.

Afrika mutfağı alanında uzman olan Captain yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 167 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit
Room
Executive Süit
Room
Business Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x