Thai Tan Tien Resort

Güney Vietnam, Ba Keo
Thai Tan Tien Resort Genel
Thai Tan Tien Resort Öne Çıkan Resim
Thai Tan Tien Resort Dış Mekan
Thai Tan Tien Resort Dış Mekan
Thai Tan Tien Resort Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Thai Tan Tien Resort
Tran Hung Dao Duong Dong Güney Vietnam, Ba Keo

Thai Tan Tien Resort misafirlere Phu Quoc (Cửa Lấp) bölgesinde, Phu Quoc Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Suoi Tranh & Suoi Da Ban ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 2,5 mi (4 km) ve Shophouse Grand World ile 15,4 mi (24,7 km) mesafede.

Deniz ürünleri sevenler için Thai Tan Tien ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

32 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı (with AC)
Family
Family Bungalov, Deniz Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı (with AC)
Room
Superior Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Bungalov, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı (Triple Room with AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x