Sun and Sea Hotel Phu Quoc

Güney Vietnam, Ba Keo
Sun and Sea Hotel Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Sun and Sea Hotel Phu Quoc Dış Mekan
Sun and Sea Hotel Phu Quoc Dış Mekan
Sun and Sea Hotel Phu Quoc Dış Mekan
Sun and Sea Hotel Phu Quoc Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Sun and Sea Hotel Phu Quoc
Tran Hung Dao, Duong To Güney Vietnam, Ba Keo

Sun and Sea Hotel Phu Quoc size Phu Quoc merkezinde, Phu Quoc Plajı ile 5 dakika yürüyüş ve Suoi Tranh & Suoi Da Ban ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Shophouse Grand World ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 30 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x