Ahaveda Resort Phu Quoc

Güney Vietnam, Ba Keo
Ahaveda Resort Phu Quoc Genel
Ahaveda Resort Phu Quoc Genel
Ahaveda Resort Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Ahaveda Resort Phu Quoc Dış Mekan
Ahaveda Resort Phu Quoc Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Ahaveda Resort Phu Quoc
Thua dat so 387, to ban do so 10, to 7, ap Cua Lap, xa Duong To Güney Vietnam, Ba Keo

Ahaveda Resort Phu Quoc misafirlere Phu Quoc (Cửa Lấp) bölgesinde, Phu Quoc Plajı yakınında ve Suoi Tranh & Suoi Da Ban ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Shophouse Grand World ile 15,5 mi (24,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Family Bungalov, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Bungalov (Triple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x