Terra Nara

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Terra Nara Genel
Terra Nara Genel
Terra Nara Genel
Terra Nara Genel
Terra Nara Genel
Image More +113 fotoğraf
Terra Nara
239 Moo 9, Beach Rd., Soi 4 Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Terra Nara misafirlere Pattaya merkezinde, just a Pattaya Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Vianna ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 168 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Cinematic
Cinematic Terra Nara Room
Room
Superior Room
Room
Executive Süit
Room
Cinematic Terra Nara Triple Room
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x