SUNSHINE VISTA

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
SUNSHINE VISTA Genel
SUNSHINE VISTA Öne Çıkan Resim
SUNSHINE VISTA Dış Mekan
SUNSHINE VISTA İç Mekan
SUNSHINE VISTA Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
SUNSHINE VISTA
201/1 Moo 9, Soi.3, Beach Rd. Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

SUNSHINE VISTA konaklamanızda Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı Yolu ve Central Marina Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ile 0,6 km (0,4 mil) ve Cennette Sanat ile 0,7 km (0,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Terra Cotta Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 131 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pattaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2067 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Basic
Basic Stüdyo
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Suites
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x