Mytt Hotel Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Mytt Hotel Pattaya Genel
Mytt Hotel Pattaya Genel
Mytt Hotel Pattaya Genel
Mytt Hotel Pattaya Genel
Mytt Hotel Pattaya Genel
Image More +71 fotoğraf
Mytt Hotel Pattaya
10 Moo 9 North Pattaya Beach Road T. Nongprue, A. Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Mytt Hotel Pattaya konaklamanızda Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Central Marina Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ile 0,6 km ve Cennette Sanat ile 0,7 km mesafede.

The Kitch yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 236 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Urban
Urban Junior Suite
Ocean
Ocean Junior Suite
Deluxe
Deluxe Urban Twin Bed
Premier
Premier Lux Twin Bed
Room
Deluxe Urban King Bed
Room
Premier Lux King Bed
Room
Marina Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x