Hotel Vista Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Hotel Vista Pattaya Genel
Hotel Vista Pattaya Genel
Hotel Vista Pattaya Genel
Hotel Vista Pattaya Genel
Hotel Vista Pattaya Genel
Image More +149 fotoğraf
Hotel Vista Pattaya
196 Pattaya Soi 4 Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Hotel Vista Pattaya size Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Patio Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 135 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Vista)
Club
Club Oda (Club Luxx)
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Club Luxx)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x