Tamasa Service Apartment And Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Tamasa Service Apartment And Hotel Genel
Tamasa Service Apartment And Hotel Genel
Tamasa Service Apartment And Hotel Genel
Tamasa Service Apartment And Hotel Öne Çıkan Resim
Tamasa Service Apartment And Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Tamasa Service Apartment And Hotel
No. 2300, St. 2004, Toeuk Thla Commune Sen Sok District Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Tamasa Service Apartment And Hotel misafirlere Phnom Penh (Sen Sok) bölgesinde, Monireth Bulvarı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Phnom Penh Kraliyet Üniversitesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Merkez Pazarı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Nehir Kıyısı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Design Stüdyo Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x