Bali Resort & Apartment

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Bali Resort & Apartment Öne Çıkan Resim
Bali Resort & Apartment Dış Mekan
Bali Resort & Apartment Dış Mekan
Bali Resort & Apartment Dış Mekan
Bali Resort & Apartment Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Bali Resort & Apartment
St 2004, Sangkat Kakab, Posenchey Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Bali Resort & Apartment misafirlere Phnom Penh merkezinde, Monireth Bulvarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Phnom Penh Kraliyet Üniversitesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nehir Kıyısı ile 5,8 mi (9,4 km) ve Kraliyet Sarayı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 47 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için vizyona yeni giren film servisi vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Pool Size)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Oda
Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Pool Size)
Room
Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x