Cambodian Country Club

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Cambodian Country Club Genel
Cambodian Country Club Genel
Cambodian Country Club Genel
Cambodian Country Club Genel
Cambodian Country Club Genel
Image More +142 fotoğraf
Cambodian Country Club
Street 2004, Group 6 Sangkat Toeuk Thla, khan Sen Sok Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Cambodian Country Club misafirlere Phnom Penh merkezinde, Monireth Bulvarı ve Phnom Penh Kraliyet Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Merkez Pazarı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Nehir Kıyısı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Clubhouse ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortları, açık havuz ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Queen
Junior
Junior Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo
Superior
Superior Stüdyo
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Family Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Superior Queen
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x