Takalau Resort

Phan Thiet
Takalau Resort Genel
Takalau Resort Genel
Takalau Resort Öne Çıkan Resim
Takalau Resort Dış Mekan
Takalau Resort Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Takalau Resort
Khu pho 5, Phu Hai, Mui Ne , Phan Thiet

Takalau Resort konaklamanızda Phan Thiet (Phu Hai Plajı) bölgesinde, Ham Tien Plajı ve Poshanu Cham Kulesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fairy Stream ile 12,6 km ve Red Dunes ile 14,2 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Ocean Front ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 27-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kullanımı, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kullanımı, Deniz Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x