Villa Panda at Sea Links Golf Resort

Phan Thiet
Villa Panda at Sea Links Golf Resort Genel
Villa Panda at Sea Links Golf Resort Öne Çıkan Resim
Villa Panda at Sea Links Golf Resort Dış Mekan
Villa Panda at Sea Links Golf Resort Dış Mekan
Villa Panda at Sea Links Golf Resort Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Villa Panda at Sea Links Golf Resort
Sea Links City Nguyen Thong Street, Phu Hai , Phan Thiet

Bu villa misafirlere Phan Thiet (Phu Hai Plajı) bölgesinde, Ong Dia Taşlı Plajı yakınında ve Unutulmuş Bölge Kumdan Heykeller Parkı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Mui Ne Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Sea Links City ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Villada yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 32-inç LCD televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Biraz gol oynayarak spor yapabilir veya özel plajda tembel bir gün geçirebilirsiniz. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x