Lotus Muine Resort & Spa

Phan Thiet
Lotus Muine Resort & Spa Genel
Lotus Muine Resort & Spa Genel
Lotus Muine Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Lotus Muine Resort & Spa Dış Mekan
Lotus Muine Resort & Spa Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Lotus Muine Resort & Spa
Quarter 5, Phu Hai Ward , Phan Thiet

Lotus Muine Resort & Spa misafirlere Phan Thiet (Phu Hai Plajı) bölgesinde, Unutulmuş Bölge Kumdan Heykeller Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ong Dia Taşlı Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Mui Ne Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) ve Sea Links City ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Moon Beach Bar&Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 84 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Phan Thiet bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Oda (Panorama View)
Room
Bungalov, Okyanus Manzaralı
Room
Bungalov, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x