7S Hotel Friendly Phan Thiet

Phan Thiet
7S Hotel Friendly Phan Thiet Genel
7S Hotel Friendly Phan Thiet Öne Çıkan Resim
7S Hotel Friendly Phan Thiet Dış Mekan
7S Hotel Friendly Phan Thiet Dış Mekan
7S Hotel Friendly Phan Thiet Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
7S Hotel Friendly Phan Thiet
276 Nguyen Thong Phu Hai , Phan Thiet

7S Hotel Friendly Phan Thiet misafirlere Phan Thiet (Phu Hai Plajı) bölgesinde, Unutulmuş Bölge Kumdan Heykeller Parkı yakınında ve Ong Dia Taşlı Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mui Ne Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Sea Links City ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Dört Kişilik Oda, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x