Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat

Orta Vietnam, Da Lat
Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat Genel
Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat Genel
Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat Genel
Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat Genel
Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat Genel
Image More +63 fotoğraf
Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat
Zone 7&8, Tuyen Lam Lake Tourist Area Ward 3 Orta Vietnam, Da Lat

Swiss-BelResort Tuyen Lam Dalat misafirlere Da Lat bölgesinde, golf sahasına yakın ve Tuyen Lam Gölü ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Da Lat Pazarı ile 8,9 mi (14,3 km) ve Truc Lam Zen Manastırı ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Swiss Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimiz için 151 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler 20.00 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Royal Süit, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Golf Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Golf Manzaralı
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x