Baron Beach Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Baron Beach Hotel Genel
Baron Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Baron Beach Hotel Dış Mekan
Baron Beach Hotel Dış Mekan
Baron Beach Hotel İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Baron Beach Hotel
525/1 Moo 10, Soi 9 Pattaya Beach Road, Nongprue Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Baron Beach Hotel misafirlere Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ve Pattaya Plajı Yolu yakınında olacaksınız. Bu otel Pattaya Plajı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Cennette Sanat ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Yemek servisi için Baron Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 176 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Room
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x