Pattaya at Nine

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Pattaya at Nine Öne Çıkan Resim
Pattaya at Nine Dış Mekan
Pattaya at Nine Dış Mekan
Pattaya at Nine İç Mekan
Pattaya at Nine İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Pattaya at Nine
217/10 Moo 10 Pattaya Soi 9 Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Pattaya at Nine size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 3,8 mi (6 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 80 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x