Sun Palace Hotel - All inclusive

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Sun Palace Hotel - All inclusive Genel
Sun Palace Hotel - All inclusive Genel
Sun Palace Hotel - All inclusive Genel
Sun Palace Hotel - All inclusive Öne Çıkan Resim
Sun Palace Hotel - All inclusive Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Sun Palace Hotel - All inclusive
Main Street Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Sun Palace Hotel - All inclusive misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Faliraki Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Faliraki Su Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Rodos Limanı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

APOLLO RESTAURANT yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 253 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için ücretli su parkı, yapay nehir ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (2 Adults + 1 Child)
Family
Family Oda (2 Adults + 2 Children)
Family
Family Oda (2 Adults + 3 Children)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 2 Children)
Family
Family Oda (3 Adults + 1 Child)
Family
Family Oda (3 Adults + 2 Children)
Family
Family Oda (4 Adults)
Family
Family Oda (4 Adults + 1 Child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x