White Palace Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
White Palace Studios Genel
White Palace Studios Genel
White Palace Studios Öne Çıkan Resim
White Palace Studios Dış Mekan
White Palace Studios Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
White Palace Studios
Agisandrou Str., 2 Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

White Palace Studios misafirlere Rodos bölgesinde, eğlence bölgesinde, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Faliraki Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Faliraki Su Parkı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Rodos Limanı ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı (for 2)
Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı (for 3)
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo, Havuz Manzaralı (for 2)
Room
Stüdyo, Havuz Manzaralı (for 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x