Billy's Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Billy's Studios Genel
Billy's Studios Öne Çıkan Resim
Billy's Studios Dış Mekan
Billy's Studios Dış Mekan
Billy's Studios Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Billy's Studios
Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Billy's Studios misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Faliraki Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Faliraki Su Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Rodos Limanı ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Restoranda Billy's Studios misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Sınırlı olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x