John & Mary's Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
John & Mary's Studios Genel
John & Mary's Studios Genel
John & Mary's Studios Genel
John & Mary's Studios Genel
John & Mary's Studios Öne Çıkan Resim
Image More +102 fotoğraf
John & Mary's Studios
Agisandrou Str Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

John & Mary's Studios misafirlere Rodos bölgesinde, ana cadde üzerinde, Ege Adaları yakınında ve Faliraki Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Faliraki Su Parkı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Rodos Limanı ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 28-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (2 guests)
Stüdyo
Stüdyo (3 guests)
Standard
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Zemin Kat (2 guests)
Standard
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Zemin Kat (3 guests)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x