Lam Ha Resort

Güney Vietnam, Ba Keo
Lam Ha Resort Öne Çıkan Resim
Lam Ha Resort Dış Mekan
Lam Ha Resort İç Mekan
Lam Ha Resort İç Mekan
Lam Ha Resort Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Lam Ha Resort
Tran Hung Dao, Cua Lap Village, Duong To Güney Vietnam, Ba Keo

Lam Ha Resort misafirlere Phu Quoc (Cửa Lấp) bölgesinde, Phu Quoc Plajı ve Suoi Tranh & Suoi Da Ban ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Shophouse Grand World ile 15,3 mi (24,5 km) mesafede.

Lam Ha Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Phu Quoc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x