Stanford Suites Hotel

Sierra, Bellavista
Stanford Suites Hotel Genel
Stanford Suites Hotel Genel
Stanford Suites Hotel Genel
Stanford Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Stanford Suites Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Stanford Suites Hotel
Eloy Alfaro 3333 & Jose Correa - 59302 Bellavista Sierra, Bellavista

Quito (Bellavista) bölgesindeki Stanford Suites Hotel konaklamanızda Atahualpa Olimpik Stadyumu ve Quicentro Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu küçük otel Parque La Carolina ile 1,5 km (0,9 mil) ve Foch Meydanı ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 30 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Süit
Room
Executive Süit
Room
Family Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x