St. Gallen Haus

Sierra, Bellavista
St. Gallen Haus Genel
St. Gallen Haus Öne Çıkan Resim
St. Gallen Haus Dış Mekan
St. Gallen Haus Dış Mekan
St. Gallen Haus Yerinde Yemek
Image More +60 fotoğraf
St. Gallen Haus
Guanguiltagua N37-04 Diego Noboa Sierra, Bellavista

St. Gallen Haus misafirlere Quito (Bellavista) bölgesinde, Guanquiltaqua Metropolitan Parkı yakınında ve Naciones Unidas Bulvarı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ekvator Anıtı ile 15,4 mi (24,8 km) ve Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan 1977 Bistro yemek servisi için ideal, bu pansiyonda toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Park Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x