Hotel Altura

Sierra, Quito
Hotel Altura Genel
Hotel Altura Öne Çıkan Resim
Hotel Altura İç Mekan
Hotel Altura Yerinde Yemek
Hotel Altura Oda Düzeni
Image More +45 fotoğraf
Hotel Altura
El Dia N37 62 y el Comercio Sierra, Quito

Hotel Altura misafirlere Quito (La Carolina) bölgesinde, Naciones Unidas Bulvarı ve Atahualpa Olimpik Stadyumu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ekvator Anıtı ile 18,4 mi (29,6 km) ve Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 20,9 mi (33,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

15 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize minibar, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Süit
Economy
Economy Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x