Standard Suit At Times Square

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Standard Suit At Times Square Genel
Standard Suit At Times Square Genel
Standard Suit At Times Square Genel
Standard Suit At Times Square Genel
Standard Suit At Times Square Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Standard Suit At Times Square
Jln Imbi, Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Standard Suit At Times Square size Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya yakınında ve Pavilion Kuala Lumpur ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Kuala Lumpur Sentral ile 2,2 mi (3,5 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Standard Suit At Times Square misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır. Yakındaki bir temalı parkta bir gün geçirmeyi planlıyorsanız, ücretsiz ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x