Good Service Suite at Times Square

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Good Service Suite at Times Square Genel
Good Service Suite at Times Square Genel
Good Service Suite at Times Square Öne Çıkan Resim
Good Service Suite at Times Square Dış Mekan
Good Service Suite at Times Square Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Good Service Suite at Times Square
Suite No. A22.12, Berjaya Times Square East wing, No.1Jalan Imbi, Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Good Service Suite at Times Square size Kuala Lumpur (Imbi) bölgesinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya yakınında ve Pavilion Kuala Lumpur ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,6 km) ve KLCC Park ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Bu pansiyonda, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablolu İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 48 inç LED televizyon sunulur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Premier Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x