Falcon Apartment At Times Square

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Falcon Apartment At Times Square Genel
Falcon Apartment At Times Square Genel
Falcon Apartment At Times Square Genel
Falcon Apartment At Times Square Genel
Falcon Apartment At Times Square Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Falcon Apartment At Times Square
No.1,Jalan Imbi.Bukit Bintang Box no. A38-18 Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Falcon Apartment At Times Square Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Pavilion Kuala Lumpur ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan apart daire KLCC Park ile 3,7 km (2,3 mi) ve Kuala Lumpur Kulesi ile 3,8 km (2,4 mi) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 10 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 10 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x