SResort Sauna Villas

Güney Finlandiya, Rauha
SResort Sauna Villas Öne Çıkan Resim
SResort Sauna Villas Dış Mekan
SResort Sauna Villas Dış Mekan
SResort Sauna Villas Dış Mekan
SResort Sauna Villas Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
SResort Sauna Villas
Kiurunkiventie 15 Güney Finlandiya, Rauha

SResort Sauna Villas misafirlere Lappeenranta bölgesinde, göl üzerinde, Atreenalin Adventure Park Saimaa ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Capri Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Angry Birds Activity Parkı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Holiday Club Golf Saimaa ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

SResort Sauna Villas misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 3 odada şömine ve ısıtmalı zemin vardır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için su kaydırağı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Sauna
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x