SResort Big Houses

Güney Finlandiya, Rauha
SResort Big Houses Öne Çıkan Resim
SResort Big Houses Dış Mekan
SResort Big Houses Dış Mekan
SResort Big Houses İç Mekan
SResort Big Houses İç Mekan
Image More +106 fotoğraf
SResort Big Houses
Vipelenkuja 12 Güney Finlandiya, Rauha

SResort Big Houses misafirlere Lappeenranta bölgesinde, göl üzerinde, Atreenalin Adventure Park Saimaa ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Capri Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Angry Birds Activity Parkı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Holiday Club Golf Saimaa ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

SResort Big Houses misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 4 odada şömine ve ısıtmalı zemin vardır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Ev, 3 Yatak Odası, Sauna
Room
Comfort Apart Daire, 4 Yatak Odası, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x