Saimaa Life & Light

Güney Finlandiya, Imatra
Saimaa Life & Light Genel
Saimaa Life & Light Genel
Saimaa Life & Light Genel
Saimaa Life & Light Genel
Saimaa Life & Light Genel
Image More +114 fotoğraf
Saimaa Life & Light
Kohonkankaantie 95 Güney Finlandiya, Imatra

Imatra bölgesindeki Saimaa Life & Light misafirlere göl üzerinde, Ruokolahti-Rautjarvi Hiking Trail ve Atreenalin Adventure Park Saimaa 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Kültür Merkezi ile 3,1 mi (4,9 km) ve Imatran Taidemuseo ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirler için 25 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı ve ücretli su parkı gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Dairede konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (52 m2)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (55m2)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (47,5 m2, 4 guests)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (47,5 m2, 8 guests)
Room
Premium Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçeli
Room
Premium Apartment, 3 Bedrooms, Kitchen, Garden Area 103M2
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (44m2)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (67m2)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (47,5 m2, 6 guests)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x