SR Sofia Villa Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
SR Sofia Villa Hotel Genel
SR Sofia Villa Hotel Genel
SR Sofia Villa Hotel Genel
SR Sofia Villa Hotel Genel
SR Sofia Villa Hotel Genel
Image More +45 fotoğraf
SR Sofia Villa Hotel
Sala Kamreuk Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki SR Sofia Villa Hotel, Pub Street (Barlar Sokağı) ve Eski Pazar Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu aile dostu otel Angkor Night Market ile 2,9 km (1,8 mi) ve Kraliyet Bahçesi ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cabana
Cabana Pool View - Free Airport Pick up
Deluxe
Deluxe Double Terrace Country View Free Airport Pick up
Deluxe
Deluxe Family Suite Pool View Free Airport Pick up
Deluxe
Deluxe Twin Pool View Free Airport Pick Up

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x