Popular Residence Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Popular Residence Hotel Genel
Popular Residence Hotel Öne Çıkan Resim
Popular Residence Hotel Dış Mekan
Popular Residence Hotel Dış Mekan
Popular Residence Hotel Kahvaltı
Image More +64 fotoğraf
Popular Residence Hotel
Sala Kamroeuk Village Sala Kamroeuk Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Popular Residence Hotel konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Eski Pazar Bölgesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Angkor Night Market ile 2,6 km ve Kraliyet Bahçesi ile 2,9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Residence Coffee ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve Mısır pamuklu çarşaf takımı tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 1.5 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cabana
Cabana Double Room - Free Pick Up
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası (Adjoining Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x