Hotel Vellita

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Hotel Vellita Genel
Hotel Vellita Genel
Hotel Vellita Öne Çıkan Resim
Hotel Vellita Dış Mekan
Hotel Vellita Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Hotel Vellita
Sala Kamreuk Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Hotel Vellita konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Eric & Thierry Stocker ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Eski Pazar Bölgesi ile 2,3 km ve Angkor Night Market ile 2,6 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 26-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Romantic
Romantic Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x