Soluxe Cairo Hotel

Giza
Soluxe Cairo Hotel Genel
Soluxe Cairo Hotel Genel
Soluxe Cairo Hotel Genel
Soluxe Cairo Hotel Genel
Soluxe Cairo Hotel Genel
Image More +112 fotoğraf
Soluxe Cairo Hotel
17 Hadayek Elahram Street Al Remaia , Giza

Soluxe Cairo Hotel misafirlere Giza (Al Haram) bölgesinde, Gize Nekropolü ve Keops Pyramid ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Keops Piramidi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Büyük Gize Sfenksi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 105 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Day Use Room 9:00-18:00)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x