Cairo Pyramids Hotel

Giza
Cairo Pyramids Hotel Genel
Cairo Pyramids Hotel Genel
Cairo Pyramids Hotel Öne Çıkan Resim
Cairo Pyramids Hotel İç Mekan
Cairo Pyramids Hotel İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Cairo Pyramids Hotel
Alexandria Road , Giza

Giza (Al Haram) bölgesindeki Cairo Pyramids Hotel misafirlere Gize Nekropolü ve Büyük Gize Sfenksi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kahire Kulesi ile 17,2 km ve Khan el-Khalili ile 18,6 km mesafede.

Orangerie yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

172 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Room – Garden View
Room
Family Room – Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x