Elite Pyramids view

Giza
Elite Pyramids view Öne Çıkan Resim
Elite Pyramids view Dış Mekan
Elite Pyramids view Dış Mekan
Elite Pyramids view Dış Mekan
Elite Pyramids view İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Elite Pyramids view
Al Remaya , Giza

Elite Pyramids view konaklamanızda Giza (Al Haram) bölgesinde, Gize Nekropolü ve Giza Plateau ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Keops Piramidi ile 1,9 km (1,2 mil) ve Büyük Gize Sfenksi ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Elite Pyramids view içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Misafirlerimiz için danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve balo salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Room
Room
Panoramic Üç Kişilik Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x