Sol Mediterráneo

Archena
Sol Mediterráneo Öne Çıkan Resim
Sol Mediterráneo Dış Mekan
Sol Mediterráneo İç Mekan
Sol Mediterráneo İç Mekan
Sol Mediterráneo İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Sol Mediterráneo
Calle Vicente Medina, 1 , Archena

Archena bölgesindeki Sol Mediterráneo konaklamanızda Parroquia San Juan Bautista Bölge Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve La Conservera Çağdaş Sanat Merkezi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu hostel Ojós Su Bendi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Centro Negra Müzesi ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda (2 adults + 2 children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x