La Joya del Valle de Ricote

Villanueva Del Rio Segura
La Joya del Valle de Ricote Öne Çıkan Resim
La Joya del Valle de Ricote Dış Mekan
La Joya del Valle de Ricote Dış Mekan
La Joya del Valle de Ricote Dış Mekan
La Joya del Valle de Ricote Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
La Joya del Valle de Ricote
CTRA. MU 522 KM 4,5 , Villanueva Del Rio Segura

La Joya del Valle de Ricote konaklamanızda Villanueva Del Rio Segura bölgesinde, Ojós Su Bendi ile 4,3 km (2,7 mi) ve Centro Negra Müzesi ile 8,1 km (5,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Pedro Cano Vakfı Sanat Galerisi ile 8,2 km ve La Conservera Çağdaş Sanat Merkezi ile 10,7 km mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (El Cactus)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (La Palmera)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x