Balneario de Archena - Hotel Levante

Archena
Balneario de Archena - Hotel Levante Genel
Balneario de Archena - Hotel Levante Genel
Balneario de Archena - Hotel Levante Genel
Balneario de Archena - Hotel Levante Genel
Balneario de Archena - Hotel Levante Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Balneario de Archena - Hotel Levante
Carretera del Balneario, s/n , Archena

Balneario de Archena - Hotel Levante misafirlere Archena merkezinde, Parroquia San Juan Bautista Bölge Kilisesi ve Ojós Su Bendi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Conservera Çağdaş Sanat Merkezi ile 5,8 mi (9,3 km) ve Centro Negra Müzesi ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurante Termas restoranı ideal, bu restoran bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Single Use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x