Balneario de Archena - Hotel Termas

Archena
Balneario de Archena - Hotel Termas Genel
Balneario de Archena - Hotel Termas Genel
Balneario de Archena - Hotel Termas Genel
Balneario de Archena - Hotel Termas Öne Çıkan Resim
Balneario de Archena - Hotel Termas Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Balneario de Archena - Hotel Termas
Carretera Balneario, s/n , Archena

Archena bölgesindeki Balneario de Archena - Hotel Termas misafirlere nehir kıyısında, Parroquia San Juan Bautista Bölge Kilisesi ve Ojós Su Bendi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Conservera Çağdaş Sanat Merkezi ile 5,8 mi (9,3 km) ve Centro Negra Müzesi ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Comedor Termas restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 67 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Single Use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x