Sochi Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Sochi Hotel Genel
Sochi Hotel Genel
Sochi Hotel Öne Çıkan Resim
Sochi Hotel Kahvaltı
Sochi Hotel Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Sochi Hotel
96B/5/9 Tran Phu, Loc Tho Orta Vietnam, Loc Tho

Sochi Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Khanh Hoa Müzesi yakınında ve Alexandre Yersin Müzesi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 14,6 mi (23,5 km) ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 93 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Senior
Senior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Senior Oda, Şehir Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x