Nha Trang Otelleri Ara

En uygun Nha Trang otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Nha Trang otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Nha Trang Hakkında

Bir Uzak Doğu ülkesi olan Vietnam’ın Khanh Hoa bölgesinde yer alan Nha Trang, ülkenin güney kıyıları boyunca uzanan harika bir kent. 600.000’e yaklaşan nüfusu ile aynı zamanda Vietnam’ın en kalabalık şehirleri arasında gelen Nha Trang, göz alıcı plajları ve eşsiz manzaraları ile ünlü. Şehirde tüm gün deniz ve güneş keyfi yapabilir, dilerseniz su altının renkli dünyasına dalabilirsiniz.

Asya Plaj Oyunları gibi önemli organizasyonların da ev sahibi olan şehirde bu alanda karşınıza çıkacak olanaklar neredeyse sonsuz. Dünyanın en güzel koyları arasında gösterilen Nha Trang Koyu, dünyanın farklı ülke ve bölgelerinden her yıl çok sayıda ziyaretçi çekiyor. Yıl boyunca çok büyük sıcaklık farklarının görülmediği şehirde hava sıcaklığı yılın büyük bir bölümünde 23-29 derece arasında değişiyor. Şehri ziyaret etmek için neredeyse yılın her dönemi uygun. 19 Yüzyıl’ın başlarına kadar geniş çöllerle kaplı olduğu bilinen şehirde bugün bu alanların neredeyse tamamında gökyüzüne uzanan yüksek binalar yer alıyor.

Şehrin ekonomisi genel olarak turizme dayalı. Turizmin dışında diğer önemli faaliyet alanları ise balıkçılık ve hizmet sektörü. Yıl boyunca etkili olan ılıman hava sayesinde her dönemde denize girebileceğiniz Nha Trang ve çevresinde görülmeye değer en önemli yerlerden biri Maymun Adası. Şehirde ayrıca San Plajı, Hon Tam Adası ve Yonbay Şelalesi gibi farklı güzellikleri de görebilirsiniz.