Apartment Thien Kim 2

Loc Tho
Apartment Thien Kim 2 Öne Çıkan Resim
Apartment Thien Kim 2 Dış Mekan
Apartment Thien Kim 2 Oda Manzaraları
Apartment Thien Kim 2 Oda Manzaraları
Apartment Thien Kim 2 Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Apartment Thien Kim 2
20 Tran Phu Loc Tho , Loc Tho

Bu apart daire size Nha Trang merkezinde, Khanh Hoa Müzesi ile 4 dakika yürüyüş ve Alexandre Yersin Müzesi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Bai Dai Plajı ile 14,6 mi (23,6 km) ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
City Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x