Balcony Seaview Nha Trang Centre

Orta Vietnam, Loc Tho
Balcony Seaview Nha Trang Centre Genel
Balcony Seaview Nha Trang Centre Genel
Balcony Seaview Nha Trang Centre Genel
Balcony Seaview Nha Trang Centre Öne Çıkan Resim
Balcony Seaview Nha Trang Centre Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Balcony Seaview Nha Trang Centre
Hoan Cau Luxury Residence, 20 Tran Phu Unit 1004, 10/F Orta Vietnam, Loc Tho

Bu apart otel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Khanh Hoa Müzesi yakınında ve Alexandre Yersin Müzesi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Bai Dai Plajı ile 15,1 mi (24,3 km) ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Apart dairenin denize sıfır restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Gece kulübü, açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x