Sochers Club

Sellaronda, Italian Alps
Sochers Club Genel
Sochers Club Öne Çıkan Resim
Sochers Club Dış Mekan
Sochers Club Yerinde Yemek
Sochers Club Yerinde Yemek
Image More +46 fotoğraf
Sochers Club
Via Ruacia 30 Sellaronda, Italian Alps

Selva di Val Gardena bölgesindeki Sochers Club misafirlere dağda, Funivia Saslong Spa Teleferiği ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Puez-Geisler Doğa Parkı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Vallunga ile 4,9 km (3 mi) ve Sella Geçidi ile 13,7 km (8,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde aynı zamanda sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Tek Kişilik Oda
Romantic
Romantic Dağ Evi
Exclusive
Exclusive Süit
Room
Grand Süit, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Family Süit
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x