ApartHotel La Tambra

Sellaronda, Santa Cristina Val Gardena
ApartHotel La Tambra Genel
ApartHotel La Tambra Öne Çıkan Resim
ApartHotel La Tambra Yerinde Yemek
ApartHotel La Tambra Yerinde Yemek
ApartHotel La Tambra Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
ApartHotel La Tambra
Via Dursan 13 Sellaronda, Santa Cristina Val Gardena

ApartHotel La Tambra size Santa Cristina Val Gardena merkezinde, Dolomit ve Val Gardena Vadisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 12,1 mi (19,4 km) ve Monte Pana Kayak Teleferiği ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

La Tambra, ApartHotel La Tambra misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Stüdyo, Balkon
Family
Family Süit, Balkon
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x