Selva di Val Gardena Otelleri Ara

En uygun Selva di Val Gardena otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Selva di Val Gardena otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Selva di Val Gardena Hakkında

Bolzano’ya yakın bir konumda yer alan Selva di Val Gardena, İtalyan geleneklerinin halen var olduğu, hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir şehir. Çevresindeki şirin İtalyan kasabalarını gezerek bu gelenekleri birebir yakından görebilir ve kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Selva di Val Gardena ile özdeşleşmiş bir şey varsa, o da kesinlikle ahşap oymacılığıdır. Her ara sokakta karşınıza bir ahşap oymacı dükkanı çıkabilir. Özellikle kış aylarında fazlasıyla turisti ağırlayan Selva di Val Gardena’nın yamaçlarında lüks bir kayak merkezi ve oteller bulunuyor. Üç farklı dağ köyünden meydana gelen bölgede Ortisei (6000 nüfuslu ve 1236 metre yükseklikte), Santa Cristina (1900 nüfuslu ve 1428 metre yükseklikte) ve Selva di Val Gardena (2580 nüfuslu ve 1563 metre yükseklikte) yer alıyor. Selva di Val Gardena, Sella ve Sassolungo ile çevrili olan Alpler'in en ünlü ve popüler köylerden biri. Selva'nın en ayırt edici özelliklerinden biri de şüphesiz misafirperver halkı. Kasabada 4 - 5 yıldızlı otellerden küçük aile işletmeleri ve butik otellere kadar her bütçeye uygun konaklama alternatifi mevcut. Selva di Val Gardena’yı kış aylarında ziyaret edecekseniz eğer Dolomiti Superski Kayak Merkezi’ne yakın bir otelde rezervasyon yaptırabilir, böylelikle keyifli bir kayak tatili yapabilirsiniz. Selva di Val Gardena’da kış aylarında en çok yapılan aktivitelerden biri olan Sella Ronda ile kayma deneyimini mutlaka yaşamanızı öneriyoruz.

Yılın dört mevsimi dünyanın dört bir yanından ziyaretçisi olan Selva Val Gardena’da haliyle sadece İtalyan değil, tüm dünya mutfaklarına özgü lezzetler tadabileceğiniz kafe ve restoranlar var. Her damak tadına uygun İtalyan ve dünya lezzetlerinin eşsiz buluşmasına şahit olmak içinse gurme restoranları tercih edebilirsiniz. Selva Val Gardena’nın en ünlü kafe ve restoranlarından birkaçı, Speckkeller, Emilio Comici, Concordia, Nives, Uridl, Val, Col Raiser, Stua Catores, Gran Baita, Europa, Cendevaves, Luislkeller, Apres Ski Bar Saltos, Yello’s, Bar La Stua, Seceda ve Corso. Bölgenin en ünlü restoran ve kafelerini keşfettikten sonra Gherdeina Müzesi’ni de ziyaret etmeyi unutmayın. Ortisei'nin tam merkezinde yer alan Gherdeina Yerel Miras Müzesi’nde Gardena Vadisi'nin kültürel ve doğal geçmişi ile ilgili değerli koleksiyonlar sergileniyor. Bunlar arasında birbirinden değerli heykeller, son 4 yüzyıla ait yerel sanatçıların tabloları, antik ahşap oyuncaklar, muhteşem mineraller, bitkiler ve deniz canlılarının fosilleri, Dolomit Alpleri’nin büyüleyici evrimini gözler önüne seren objeler, 200 milyon yıl öncesine ait mercan resifleri ve ilginç arkeolojik bulgular bulunuyor. Selva di Val Gardena’ya en yakın havalimanı olan Bolzano Havalimanı’na aktarmalı olarak ulaşabilirsiniz. Kuzey İtalya’daki South Tyrol bölgesinde yer alan Bolzano Havalimanı, Selva di Val Gardena merkezinden yaklaşık 50 km uzaklıkta konumlanıyor.